Retourneren

1)Retour: Studio Feliz steeft naar 100% tevredenheid bij haar klanten. Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product jou toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na afloop van deze periode is de aankoop een feit.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om jouw product aan ons retour te bezorgen. Indien je  gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Studio Feliz bv geretourneerd worden.

Heb je het artikel opgehaald? Stuur ons dan even een mailtje om een afspraak te maken om het artikel terug te brengen. Wij werken met het automatisch betaalsysteem Mollie. Bij goede ontvangst wordt het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na ontvangen van jouw retour terug overgemaakt naar het betaalmiddel waar je de order mee betaald hebt. Mocht het product beschadigd, gebruikt, gedragen of niet compleet zijn, nemen wij de retour niet aan. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed verpakt is.

Heb je het artikel laten verzenden? Wij werken hiervoor met een geautomatiseerd programma Sendcloud. Om gebruik te maken van dit recht klikt u hier studiofeliz.shipping-portal.com.  Wij werken voor de betalingen met het automatisch betaalsysteem Mollie. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van jouw retour terug overmaken naar het betaalmiddel waar je de order mee betaald hebt, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Hou er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor jouw rekening zijn. De retourkosten worden afgetrokken van het terug te betalen bedrag.

 

2)Garantie: We adviseren onze klanten om alle artikelen binnen de 7 dagen te controleren (aantal en kwaliteit). Mocht er iets niet juist zijn, stuur ons dan een mail naar info@studiofeliz.be onder vermelding van het probleem. Als het product moet worden teruggestuurd, verstrekken wij u een retourlabel. De garantie is niet geldig als het artikel een mankement vertoont dat is veroorzaakt door verkeerd gebruik, als jij of anderen veranderingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het artikel gebruikt is voor een doel waarvoor het niet is bestemd.

 

3)Ruilen: Wil je een product ruilen? Dat is geen probleem! Wel draag je zelf de kosten voor verzending van je order. Je plaatst eigenlijk een retour (zoals beschreven hierboven). Het product wordt terugbezorgd aan ons en je krijgt het aankoopbedrag teruggestort, verminderd met de verzendkost van je retour.

In de webshop plaats je nadien een volledig nieuwe order van het gewenste product.

 

4)Verkeerd bezorgadres doorgegeven: Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via mail. We proberen dan de bestelling nog voor jou te wijzigen.

 

5)  Klachten en defecten: Ondanks wij en onze leveranciers met zorg omgaan met alle artikelen kan een artikel toch beschadigd of defect zijn. Als de verpakking langs de buitenkant beschadigd is ( door transport) is het heel belangrijk om dat aan de transporteur te melden bij ontvangst ( of het pakket te weigeren ) . Als je ons verwittigt binnen de 14 dagen na ontvangst zullen we de beschadigde of defecte artikelen vervangen zonder extra kost. Voor alle klachten wat betreft beschadigingen, defecten, vertragingen bij levering, neem je  contact op met onze klantendienst info@studiofeliz.be. Voeg steeds foto’s toe in geval van defecten of beschadigingen.

 

Ben je niet tevreden of is er een probleem, dan horen we dat graag en zoeken we naar een oplossing!