Algemene voorwaarden

Het is belangrijk dat je, voordat je een bestelling plaatst, goed de algemene voorwaarden doorneemt. Als je een bestelling plaatst, betekent het dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en ga je een wettelijk bindende overeenkomst aan om 1 of meerdere artikelen te kopen en heb je een betalingsplicht.

 

Studio Feliz online store

Adres:

Korte Kopstraat 51

2900 Schoten

Email: info@studiofeliz.be

 

1) Prijzen: Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Als je bestelt buiten de EU vervalt de BTW automatisch. Sommige landen rekenen douanekosten of taxen aan, deze taxen zullen betaald worden door de klant. Wij kunnen jammer genoeg de klant niet inlichten over deze extra kosten.

Studio Feliz behoudt het recht om prijzen te wijzigen en kennelijke vergissingen in het aanbod binden ons niet.

 

2) Betalen: Alle betalingen gebeuren via een elektronisch betalingssysteem MOLLIE. Je kan ook betalen via overschrijving. Vergeet zeker je bestelnummer niet te vermelden bij de mededeling. Je krijgt 24u de tijd om de overschrijving te doen. Wanneer we na 3 dagen nog geen betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

 

3)Leveringstermijn: Je bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van je betaling verzonden. Mocht een artikel niet meer op voorraad zijn, dan krijg je daar onmiddellijk bericht over. De leveringstermijn varieert van 2 tot 10 werkdagen, afhankelijk van je woonplaats. We werken samen met transportbedrijf BPost. Je krijgt steeds een mail met je trackingnummer zodat je je pakket ten allen tijde kan volgen.

 

4)Leveringskosten: Al onze prijzen zijn exclusief verzendingskosten. De verzendingskosten worden toegevoegd aan de bestelling en wordt door de klant zelf betaald. Deze worden berekend op basis van gewicht en/of omvang van de artikelen. Bij jouw bestelling gaan we ervan uit dat de goederen verzonden mogen worden, tenzij je aanduidt om deze op te halen in Schoten. Studio Feliz is echter niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging dan wel zoek raken van artikelen tijdens de verzending. 

 

België

Pakketpost via BPost: €5,65 (afhaalpunt)

Pakketpost via BPost: €6,25 (at home)

 

Nederland

Pakketpost via BPost: €9,70

 

Frankrijk

Pakketpost via BPost: €15,70

 

Spanje

Pakketpost via BPost: €34,85

 

Luxemburg

Pakketpost via BPost: €10,85

 

Duitsland

Pakketpost via BPost: €10,45

 

Nota: voor de verzending van 1 of 2 parasols worden er extra kosten aangerekend. 

 

5)Leveringswijze: Hier kan je kiezen hoe je jouw pakket wil ontvangen. Er zijn 2 mogelijkheden:

-De bestelde artikelen kunnen, na overleg en afspraak, opgehaald worden te Schoten. Dit kan je aangeven bij het invullen van jouw persoonlijke gegevens.

-Pakketpost. Je kan hiervan de kosten zien bij verzending.

 

6)Niet opgehaalde artikelen: Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die niet in ontvangst worden genomen of opgehaald. Deze pakketten worden terug naar ons gestuurd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de artikelen na terugzending. Zie daarom dat je steeds een adres opgeeft waar steeds iemand aanwezig is.

 

7)Niet tevreden, geld terug: Studio Feliz streeft naar 100% tevredenheid van haar klanten. Voldoet één of meerdere artikelen niet aan je verwachting nadat je deze hebt ontvangen, dan heb je als koper het recht om binnen 14 dagen, per mail, contact met ons op te nemen en het artikel terug te sturen. Na afloop van deze periode is de aankoop een feit. Het artikel moet onbeschadigd zijn en in de originele verpakking terugkomen. Parasols weer in de plastieken beschermhoes voordat je ze weer in de kartonnen doos stopt bv. De verzendkosten hiervan zijn voor jouw rekening. Het aankoopbedrag, min de verzendkosten, wordt binnen de 30 dagen teruggestort op jouw rekening , na goede ontvangst van de goederen. 

 

8)Artikelen die speciaal voor jou besteld werden, kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden.

 

9)Annulering: Bestellingen worden per direct verwerkt. Annuleringen zijn enkel mogelijk binnen de 4u na jouw bestelling. Na de annulering ontvang je van ons een bevestigingsmail.

 

10)Handgemaakte artikelen: Een deel van onze artikelen betreffen handgemaakte artikelen. Deze kunnen allemaal wat van elkaar verschillen. Hou hier zeker rekening mee voordat je een bestelling plaatst.

 

11)Pre-orders: Omdat veel artikelen handgemaakt zijn aan de andere kant van de wereld (en dus even onderweg zijn ;-) ), werken we met pre-orders. D.w.z. dat je op voorhand de bestelling plaatst en betaalt, maar dat het artikel pas geleverd/opgehaald wordt wanneer het artikel voorradig is. De leveringstermijn staat steeds vermeld bij het artikel op onze website.

Jouw bestelling wordt pas verzonden wanneer het artikel voorradig is. 

Bij een bestelling van een artikel in pre-order i.c.m. een voorradig artikel, wordt de bestelling pas verzonden wanneer deze voorradig is.

Als je bij een pre-order koos om op te halen, word je steeds per mail verwittigd wanneer het artikel klaar ligt voor pick-up.

 

12)Pick-up in Schoten:  Je wordt steeds per mail of SMS verwittigd wanneer het artikel klaar ligt voor jou. Stuur even een mailtje om te laten weten wanneer je het artikel graag komt ophalen. Wij werken enkel OP BEVESTIGDE AFSPRAAK. 

OPGELET: wij zijn geen winkel, maar een online winkel en zijn niet geopend tijdens de standaard openingsuren.

 

13)Foto's en afbeeldingen: Alle foto’s en afbeeldingen op deze website zijn eigendom van Studio Feliz. De foto’s en afbeeldingen mogen NIET zonder toestemming gekopieerd worden, noch voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen tussen de foto's en de werkelijkheid.

 

14) Persoonsgegevens: Jouw persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Studio Feliz opgeslagen om de bestelling te verwerken. Daarnaast gebruikt Studio Feliz jouw gegevens voor interne marketing doeleinden, zoals bijvoorbeeld voor het versturen van nieuwsbrieven (wanneer je je hiervoor hebt aangemeld). Wij stellen jouw gegevens niet beschikbaar aan derden voor marketingdoeleinden.

 

15) Aansprakelijkheid: Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Op deze algemene voorwaarden is het Belgisch recht van toepassing. Studio Feliz kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten voortkomend uit het gebruik van deze website.

 

16) Huurvoorwaarden:

Beschrijving: je huurt bij ons een rotan wieg, co-sleeper of partymateriaal die eigendom zijn van Studio Feliz bv. Samen met de co-sleeper of de wieg, ontvang je een nieuwe matras. Na de huurperiode mag je de matras houden. Omwille van hygiënische redenen is het een voorwaarde van deze huurovereenkomst dat een nieuwe matras wordt gekocht en geleverd voor elke verhuur - zelfs als je er zelf over 1 bechikt. Bewaar de originele verpakking of vervoerboxen voor een veilig transport en  retournering aan Studio Feliz bv.

Huurovereenkomst: bij het bestellen en betalen van de huur bij Studio Feliz bv ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Studio Feliz bv en sluit je een overeenkomst aan met de eigenaar van het gehuurde artikel van Studio Feliz bv, Korte Kopstraat 51, 2900 Schoten, België. Het is verboden om, het door jou gehuurde artikel, uit te lenen, te delen met iemand of door te verhuren of verkopen. Het gehuurde artikel is alleen bedoeld voor gebruik door de oorspronkelijke huurder.

Huurperiode:

-je hebt recht op het huren van de co-sleeper of wieg gedurende een periode van maximaal 7 maanden vanaf de dag dat je de co-sleeper of wieg ontvangt. Onthoud deze datum zodat je je co-sleeper of wieg op tijd terugbrengt. Je ontvangt de co-sleeper of wieg bv. op 01-05-2022. D.w.z. dat de huurperiode afloopt op 01-12-2022. Je bent altijd vrij om de co-sleeper of wieg eerder in te leveren. Gelieve ons in dit geval te contacteren via mail. Bij teruggave van de co-sleeper of wieg voor de periode van 7 maanden, vindt er geen restitutie plaats.

-je hebt recht op het huren van de feestartikelen voor 3 dagen, per weekend. Je komt de spullen halen de dag voor het feest, de dag van het feest worden ze gebruikt, de dag na het feest breng je de spullen weer schoon terug (op afspraak). 

Inleveren: je bent verplicht je co-sleeper of wieg binnen de 7 maanden van je huurperiode in te leveren. Voor het partymateriaal ben je verplicht het materiaal de 3e dag in te leveren. Als je je niet aan deze deadline houdt, gaan we ervan uit dat je onze artikelen wilt houden en ontvang je een factuur van Studio Feliz bv. Je ontvangt een factuur met de prijs van een aankoop van het artikel min de huurkosten die je reeds hebt betaald. Je bent verplicht deze kosten binnen de 7 dagen te betalen. Als je de factuur niet heeft betaald binnen de 7 dagen, zullen wij de inning van de betaling overdragen. De kosten die hiermee gemoeid gaan, zijn geheel ter uwer rekening.

Belangrijk: Deze co-sleeper is bedoeld voor baby's tot ongeveer 6 maanden, die maximaal 10kg wegen. Baby's die zelfstandig kunnen zitten, knielen, kruipen of hun kunnen rechttrekken, leg je in een groter bedje zoals ons Rinko bedje.

Levering-verzending-verzendkosten verhuur: het gehuurde artikel kan worden opgehaald na afspraak bij ons te Schoten. 

Beschadiging of ontbrekende onderdelen:  Neem altijd onmiddellijk contact op met ons in geval van ernstige schade.

Kosten van herstel of vervanging, alsmede de verzendkosten, komen voor rekening van de huurder. Gebruik de co-sleeper en de wieg alleen waarvoor het bedoeld is.

Garantie Studio Feliz bv garandeert dat het gehuurde artikel in goede staat aankomt en geschikt is voor het doel waarvoor het bestemd is. Zodra je je artikel hebt ontvangen, controleer dan meteen de staat ervan. Bij vragen of problemen neem je binnen de 2 dagen na ontvangst contact met ons op, zodat we de oorzaak van het probleem kunnen opsporen.

Betaling: de prijs van het gehuurde artikel wordt ontvangen wanneer we jouw bestelling binnen krijgen

Jouw verplichtingen: behandel het gehuurde artikel met zorg. Het is ontworpen om lang mee te gaan, maar moet alleen worden gebruikt waarvoor het bestemd is en in goede staat aan ons geretourneerd worden op het einde van de huurperiode. Je bent vrij om het gehuurde artikel te gebruiken bij je thuis, maar exporteer het gehuurde artikel alsjeblieft niet naar het buitenland omdat het moet worden opgehaald in het land waar het voor het eerst is afgeleverd voor verhuur.

Aansprakelijkheid: de aansprakelijkheid van Studio Feliz bv wordt beheerst door het Belgisch recht. Studio Feliz bv is niet aansprakelijk voor eventueel verlies, schade, letsel of overlijden met betrekking tot het gehuurde artikel.

Belangrijk: Deze co-sleeper is bedoeld voor baby's tot ongeveer 6 maanden, die maximaal 10kg wegen. Baby's die zelfstandig kunnen zitten, knielen, kruipen of hun kunnen rechttrekken, leg je in een groter bedje zoals ons Rinko bedje.

Meldingen: als we contact met jou moeten opnemen, zullen we de gegevens gebruiken die zijn verstrekt op het moment van plaatsing van jouw bestelling, tenzij je ons een andere voorkeur geeft. Onze contactgegevens staan ​​op onze website www.studiofeliz.be. Neem contact met ons op als je een reden hebt om je gehuurde artikel eerder terug te geven voor het einde van de huurperiode. Ook bij adreswijzigingen neem je met ons contact op.

Terugbetaling: het gehuurde artikel wordt schoon (nieuwe matras) geleverd dus het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat het gehuurde artikel geschikt is voor jouw thuis voordat het wordt geopend, omdat restitutie niet kan worden gegeven als de verzegeling van de matras beschadigd is. Je hebt het recht om te annuleren en een volledige terugbetaling te ontvangen vanaf het moment dat je je bestelling hebt geplaatst en tot 14 dagen vanaf het moment dat het gehuurde artikel bij je is afgeleverd. Je hebt dan maximaal 14 dagen om het gehuurde artikel op eigen kosten, ongeopend en in de originele verpakking aan ons terug te bezorgen.  

Landen waar verhuur mogelijk is: België en Nederland.

Opgelet: Verwijder nooit de zijpanelen of eindpanelen. Verwijder of demonteer nooit onderdelen, schroeven of bouten. Laat jouw kind nooit zonder toezicht achter met een zijpaneel open. Laat nooit andere kinderen of dieren zonder toezicht achter bij jouw kind. Wees je bewust van het gevaar van knuffels, doeken, lakens, dekens en andere spullen in de wieg bij je kind. Het zou verstikking kunnen veroorzaken.

 

 

Privacy beleid Studio Feliz

Dit privacybeleid beschrijft hoe jouw persoonlijke informatie wordt verzameld, gebruikt en gedeeld wanneer je een bezoek brengt aan of een aankoop doet bij www.studiofeliz.be.

PERSOONLIJKE INFORMATIE DIE WE VERZAMELEN
Wanneer je de site bezoekt, verzamelen wij automatisch bepaalde informatie over jouw apparaat, waaronder informatie over jouw webbrowser, IP-adres, tijdzone en enkele van de cookies die op jouw apparaat zijn geïnstalleerd. Bovendien verzamelen we tijdens het surfen op de site informatie over de individuele webpagina's of producten die je bekijkt, welke websites of zoektermen je naar de site hebben verwezen en informatie over hoe je met de site omgaat. We verwijzen naar deze automatisch verzamelde informatie als "apparaat informatie".

We verzamelen apparaat informatie met behulp van de volgende technologieën:
- "Cookies" zijn gegevensbestanden die op jouw apparaat of computer zijn geplaatst en vaak een anonieme unieke identificatie bevatten. Ga naar http://www.allaboutcookies.org voor meer informatie over cookies en het uitschakelen van cookies.
- "Logbestanden" volgen acties die op de site plaatsvinden en verzamelen gegevens, waaronder jouuw IP-adres, browsertype, internetprovider, doorverwijs / vertrekpagina's en datum- en tijdstempels.
- "Webbakens", "tags" en "pixels" zijn elektronische bestanden die worden gebruikt om informatie vast te leggen over hoe je op de site surft.

Wanneer je een aankoop doet of probeert een aankoop te doen via de site, verzamelen wij ook bepaalde informatie van jou, waaronder jouw naam, factuuradres, verzendadres, betalingsinformatie (inclusief creditcardnummers, bankrekeningnummer, ... ), e-mailadres en telefoonnummer. We verwijzen naar deze informatie als "Bestelinformatie".

Wanneer we het hebben over 'persoonlijke informatie' in dit privacybeleid, hebben we het hier zowel over apparaat informatie als over bestelinformatie.

HOE GEBRUIKEN WE JOUW PERSOONLIJKE GEGEVENS?
We gebruiken de bestellingsinformatie die we in het algemeen verzamelen om bestellingen die via de site worden geplaatst (inclusief het verwerken van uw betalingsinformatie, het regelen van verzending en het leveren van facturen en / of orderbevestigingen) te vervullen. Daarnaast gebruiken we deze bestelinformatie om:
- te communiceren met jou;
- screening van onze orders voor mogelijk risico of fraude; 
- en als je je houdt aan de voorkeuren die je met ons hebt gedeeld, geef je informatie of advertenties met betrekking tot onze producten of diensten.

We gebruiken de apparaatinformatie die we verzamelen om ons te helpen zoeken naar mogelijke risico's en fraude (met name jouw IP-adres), en meer in het algemeen om onze site te verbeteren en optimaliseren (bijvoorbeeld door analyses te genereren over hoe onze klanten bladeren en communiceren met de site en om het succes van onze marketing- en reclamecampagnes te beoordelen).

UW PERSOONSGEGEVENS DELEN
We delen jouw persoonlijke informatie met derden om ons te helpen jouw persoonlijke gegevens te gebruiken, zoals hierboven beschreven. Wij gebruiken Jouwweb bijvoorbeeld voor onze onlinewinkel. U kunt meer lezen over hoe Jouwweb jouw persoonlijke gegevens hier gebruikt: https://www.jouwweb.be/privacy

Ten slotte kunnen we jouw persoonlijke gegevens ook delen om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving, om te reageren op een dagvaarding, huiszoekingsbevel of ander wettig verzoek om informatie die we ontvangen, of om op andere wijze onze rechten te beschermen.


NIET TRACEREN
Hou er rekening mee dat we de gegevensverzameling en het gebruik van onze site niet wijzigen wanneer we een Do Not Track-signaal van uw browser zien.

JOUW RECHTEN
Als je een Europese inwoner bent, heb je het recht op toegang tot persoonlijke informatie die we over je hebben en om te vragen dat jouw persoonlijke gegevens worden gecorrigeerd, bijgewerkt of verwijderd. Als je van dit recht gebruik wilt maken, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens info@studiofeliz.be

Bovendien, als je een Europese inwoner bent, merken wij op dat wij jouw informatie verwerken om te voldoen aan de contracten die we mogelijk met jou hebben (bijvoorbeeld als je een bestelling plaatst via de site) of anderszins om onze legitieme zakelijke belangen die hierboven zijn opgesomd, na te streven. Houd er bovendien rekening mee dat jouw gegevens buiten Europa worden overgedragen, ook naar Canada en de Verenigde Staten.

DATARETENTIE
Wanneer je via de site een bestelling plaatst, zullen wij jouw bestelinformatie voor onze administratie behouden, tenzij en totdat je ons vraagt ​​om deze informatie te verwijderen.

VERANDERINGEN
We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken om bijvoorbeeld wijzigingen in onze werkwijzen weer te geven of om andere operationele, wettelijke of reglementaire redenen.

NEEM CONTACT MET ONS OP
Voor meer informatie over onze privacypraktijken, als je vragen hebt, of als je een klacht wilt indienen, kan je contact met ons opnemen per e-mail op info@studiofeliz.be of per post met behulp van de onderstaande gegevens:

Studio Feliz bv
Korte Kopstraat 51, 2900 Schoten BE