Hoi!

Wat fijn dat je hier even komt kijken!

Vanaf nu kan je bij ons ook spullen huren.

Lekker duurzaam en met zorg verzorgd.

 

Ben je zwanger of heb je al een kleintje in huis en nog op zoek naar een rotan wiegje of bedje?

Soms heb je in een periode in je leven iets nodig - voor bepaalde of korte tijd - en is het te gek om het altijd te kopen (wegens plaatsgebrek, financiële of ethische redenen...). We leven in een wegwerpmaatschappij en daar kunnen we allen aan meehelpen om dit te verhelpen. Dit kunnen we doen door vaker die leuke wieg door te geven aan je vriendin of zus, of zoals wij doen, iets te verhuren voor een korte periode.

 

Ook voor partymateriaal ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je binnenkort iets te vieren? Wij hebben een neus voor feestjes te stylen. Wij verhuren weldra een leuk DIY-party pakket, waar alles in zit om een leuk boho party te geven (voor max. 18pe). Denk aan lage tafels, droogboeketten, vaasjes, rotan pauwstoel, Marokkaanse vloerkleden, poefs en veel meer!

 

Als je bij ons iets huurt, kan je er zeker van zijn dat het artikel in perfecte en schone staat is. Het wiegje en bedje zijn steeds voorzien van een nieuwe matras.

 

Kijk gauw even mee!

 

Verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

Onderhoud-schoonmaken

Uiteraard spreekt het voor zich dat je met respect omgaat met onze spullen en ze goed onderhoudt en schoonmaakt.

 

Rotan schoonmaken en dagelijks onderhouden, doe je best met een goed uitgewrongen vochtige doek. 

Eén keer per 7 maanden grondig schoonmaken met een vochtige doek en een sopje van lauwwarm water en natuurlijke zeep. Overgebleven vocht afdeppen met een droge doek.

Onze rotan meubelen  en deco mag enkel binnenshuis en in een droge ruimte gebruikt worden.

 

Studio Feliz stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of gebeurlijke ongevallen mbt. de uitgeleende artikelen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.