Studio Feliz verkoopt  exclusieve vintage parasols waarmee je je helemaal op een leuk strand waant hier ver vandaan! Deze prachtige, vintage beach umbrellas zijn nieuw in België. De parasols zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een natuurlijke en vintage uitstraling, houten paal uit twee delen met roestvrij tussenstuk en zijn erg gemakkelijk in gebruik. Alle parasols worden geleverd met een bijpassende draagtas, super handig! Voor iedereen die fashionable naar het strand wil gaan of zijn tuin/terras wat holiday vibes wil geven! Maak het helemaal af met de rotan strandstoel. We are ready for the beach, are you?

 

Onze parasols zijn gemaakt om jullie vele zonnige zomers lang van schaduw te voorzien. Verzorg ze met veel liefde en je hebt er jarenlang plezier van!

Verwijder na gebruik steeds resten van zout, zand en vuil met een droge doek of borstel. Berg ze bij voorkeur op bij regen en bewaar ze in de winter op een droge, donkere plek.

De parasols zijn erg makkelijk in gebruik. Zorg er op het strand voor dat de parasols goed verankerd en correct gemonteerd zijn. Graaf een gat in het zand van +-30cm. Plaats daar de parasol in en maak het gat weer dicht en duw het zand goed aan of gebruik een parasolharing om de paal stevig in het zand te zetten. Voor in de tuin of op het terras kan je onze parasovoet gebruiken. In winderige omstandigheden raden we aan om de parasol op te bergen. 

Studio Feliz is niet verantwoordelijk voor schade aan onze producten of derden omwille van externe factoren.