UPDATE

We zijn op dit moment volop nieuwe collectie aan het uitkiezen! Nog voor de zomer verwachten we leuke beach parasols met franjes in rustige kleuren (denk maar aan ecru, beige, camelkleur...). Weldra kan je ze hier pre-orderen!

***

Studio Feliz verkoopt  exclusieve vintage parasols geïnspireerd door de parasols van vroeger, waarmee je je helemaal op een leuk strand waant hier ver vandaan! De parasols zorgen voor de mooiste schaduw tijdens jouw lange zomerdagen aan zee.

Ze zijn van uitstekende kwaliteit: ze hebben een natuurlijke en vintage uitstraling door de katoenen franjes en een paal uit twee delen. Ze zijn erg gemakkelijk in gebruik. Alle parasols worden geleverd met een bijpassende draagtas, super handig! Voor iedereen die fashionable naar het strand wil gaan of zijn tuin/terras wat holiday vibes wil geven!

Maak het helemaal af met de rotan strandstoel. We are ready for the beach, are you?

 

Verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

 

Onze parasols zijn gemaakt om jullie vele zonnige zomers lang van schaduw te voorzien. Verzorg ze met veel liefde en je hebt er jarenlang plezier van!

 

ONDERHOUD

Dankzij onze premium stoffen kan jouw parasol eenvoudig worden schoongemaakt.

Verwijder na gebruik steeds resten van zout, zand en vuil met een zachte of borstel. Gebruik voor de reiniging geen agressieve chemische producten.

Berg ze bij voorkeur op bij regen.

Opbergen in de winter: reinig de parasol met een sopje en een zachte doek. Verwijder sporen van vocht en zeezout en berg ze in de winter (goed gedroogd) op in zijn bijpassende draagtas op een droge, donkere plek.

De parasols zijn erg makkelijk in gebruik. Zorg er op het strand voor dat de parasols goed verankerd en correct gemonteerd zijn. Graaf een gat in het zand van +-30cm. Plaats daar de parasol in en maak het gat weer dicht en duw het zand goed aan of gebruik een parasolharing om de paal stevig in het zand te zetten. Voor in de tuin of op het terras kan je een parasovoet gebruiken. In winderige omstandigheden raden we aan om de parasol op te bergen. 

Studio Feliz is niet verantwoordelijk voor schade aan onze producten of derden omwille van externe factoren.